(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

Oletko kiinnostunut työskentelemään innostavassa ja kasvavassa tiimissä? Haluatko kehittää uutta toimenkuvaa ja päästä mukaan koko yksikön kehittämistyöhön? Tule meille Espoon perhesosiaalityön erityisen tuen sosiaalityön tiimiin ohjaajaksi.

Espoon perhesosiaalityö on toiminut huhtikuusta 2017 alkaen. Perhesosiaalityö tarjoaa tukea espoolaisille lapsiperheille tilanteissa, joissa perheen, lapsen tai aikuisen toimintakyky on alentunut ja jokapäiväisessä arjessa selviytyminen on haastavaa.

Perhesosiaalityön yksikköön kuuluvat kotipalvelu, perhetyö ja sosiaalityö. Sosiaalityön tiimi työskentelee sosiaalihuoltolain mukaisen erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden kanssa. Tiimi on kasvanut vuoden aikana ja työntekijöiden määrä on tuplaantunut. Tiimiimme kuuluu tällä hetkellä kahdeksan sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä. Haemme nyt osaavaan joukkoomme uuteen tehtävään ohjaajaa.

Ohjaajan tehtäviin kuuluu perhetyö ja sosiaaliohjaus erityisen tuen tarpeessa olevissa asiakasperheissä sekä työparityöskentely sosiaalityöntekijän kanssa. Saat työhösi sosiaalityöntekijöiden, tiimin ja esimiehen tuen sekä työnohjauksen. Tehtävä on uusi, ja pääset kehittämään työnkuvaa ja vaikuttamaan työsi sisältöön. Tiimissämme on hyvä ja kannustava ilmapiiri, ja panostamme työssä viihtymiseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokoemusta vaativissa asiakasperheissä työskentelystä ja ohjauksellisesta työstä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Palvelussuhde alkaa vuoden 2020 alussa ja kestää 6.6.2020 asti. Tehtävän jatko on mahdollinen riippuen uuden tehtävänkuvan muotoutumisesta ja tehtävän sisällöllisestä soveltuvuudesta asiakasperheiden tarpeisiin.

Työnantajana Espoo tarjoaa työmatkasetelin, liikunta- ja kulttuuriedun sekä lounasedun.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään: kykyä työskennellä vaativissa asiakasperheissä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Arvostamme: aiempaa kokemusta vaativissa asiakasperheissä työskentelystä ja ohjauksellisesta työstä sekä ruotsin, englannin tai muiden kielten taitoa

Työ sijoittuu koko Espoon alueelle, toimipisteemme ovat Espoon keskuksessa (Kamreerintie 7) ja Kuitinmäessä (Pihatörmä 1).