(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme ammattitaitoista ja aktiivista ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Aurinkolahden ryhmäkotiin 18.11.2019 alkaen. Aurinkolahden ryhmäkoti tarjoaa tehostettua asumista- lyhytaikais- ja kriisijaksopalveluja aikuisille erityisen vahvaa psykososiaalista- ja emotionaalista tukea tarvitseville kehitysvammaisille henkilöille. Ryhmäkodissa asuu vakituisesti 10 henkilöä. Lyhytaikaishoitopaikkoja on kaksi ja yksi kriisipaikka. Toimintamme lähtökohtana on asukkaiden itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen ja osallisuuden tukeminen yhteisöllisessä asumismuodossa. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaiden omaisten ja verkoston kanssa.

Ohjaajan tehtävät sisältävät hoito- kuntoutus ja ohjaustyötä, turvallisen lääkehoidon toteuttamista ja kodinhoidollisia tehtäviä Ohjaajana toimit itseohjautuvasti ja sitoudut yhdessä sopimiimme asiakaslähtöisiin tavoitteisiin ja toimintatapoihin. Kannat omasta ja yhteisestä työstä laaja-alaista vastuuta ja sinulla on myös nimettyjä vastuualueita ja tehtäviä. Olet loistava tiimityöntekijä.

Kelpoisuusehto:

Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto, lähihoitaja tai muu soveltuva tutkinto.
Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme valmiuksia ja osaamista toimia vaativassa ja haastavissa tilanteissa. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, paineensietokykyä ja valmiuksia toimia nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Luemme eduksi aikaisemman kokemuksen kehitysvammaisten parissa tai psykiatrisesta hoitotyöstä ja käyty AVEKKI tai MAPA-koulutus

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava ohjaaja Heidi Ruoho p. 09 310 69777