(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Ohjaaja

Työavain 2-629-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 30.09.2019 (päättyy 08.12.2019)
Hakuaika päättyy 24.09.2019 kello 15:45
Olarinluoman vastaanottokoti , Luomanportti 9 02200 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut/Mielenterveys- ja päihdepalvelut
Terveyden- ja sairaanhoito

Tehtävän kuvaus: Haemme ohjaajaa sijaisuuteen ammattitaitoiseen ja iloiseen joukkoomme Olarinluoman vastaanottokotiin. Olarinluoman vastaanottokoti on vastaanottokoti espoolaisille asunnottomille päihdeasiakkaille. Vastaanottokodissa huolehditaan asiakkaiden perustarpeista, terveydenhoidosta, sosiaalisen tilanteen kartoituksesta ja jatkosuunnitelman laatimisesta. Tavoitteena on, että kaikille asiakkaille löytyy pysyvä asuin- tai hoitomuoto. Vastaanottokoti on avoinna ympärivuorokauden ja asiakkaat voivat hakeutua vastaanottokotiin matalalla kynnyksellä ilman ajanvarausta. Ohjaajana vastaat yhdessä muun tiimin kanssa asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja toimintakyvyn tukemisesta. Työ on monipuolista ja aktiivista asiakastyötä, jonka perustana on asiakaslähtöisyys. Ohjaajana työskentelet aktiivisesti asiakkaiden kanssa tukien ja ohjaten heitä sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Työ sisältää verkostotyötä ja palveluohjausta. Työ on kolmevuorotyötä. Olemme kehittämismyönteisiä ja pyrimme aktiivisesti kehittämään palveluja entistä paremmiksi. Työryhmässä työskentelee moniammatillinen työtiimi. Haluamme panostaa hyvään, avoimeen ja kannustavaan työilmapiiriin. Olarinluoman palvelukeskus sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Espoon Niittykummun läheisyydessä. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksen niin pian kun mahdollista.


Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain (272/2005) 8 §:n mukainen pätevyys esim. lähihoitaja.

Tehtävässä edellytetään lähihoitajan tutkintoa, sekä kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä.

Arvostamme innostunutta ja asiakaslähtöistä asennetta sekä verkostotyön taitoja.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2182,30€ / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Jaksotyö (kolmevuorotyö)


Espoossa mielenterveys- ja päihdepalvelut on yhdistetty samaan terveyspalveluihin kuuluvaan yksikköön. Tavoitteenamme on edistää mielenterveyttä ja päihteettömyyttä ja näiden ongelmien samanaikaista hoitoa. Koemme tärkeäksi varmistaa eheän palvelukokonaisuuden kaikille asiakasryhmille. Palvelut suunnitellaan asiakkaiden tarpeista lähtien moniammatillisena yhteistyönä. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Vastaava ohjaaja Niina Silén
040 552 0126
niina.silen@espoo.fi
Ark. klo. 8- 16

Palveluesimies Outi Painilainen
043 824 6654
outi.painilainen@espoo.fi
Ark. klo. 8- 16