(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Tehtävän kuvaus


Paula-koti on Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveysviraston tuetun asumisen yksikkö, jossa on Laajasuontiellä ryhmämuotoisessa asumisessa 14 asiakasta ja lähialueella 9 tukiasukasta.

Ohjaajana tehtävänäsi on nuorten helsinkiläisten asumisen tukeminen. Asiakkaat tarvitsevat tukea ja ohjausta erilaisissa asumiseen ja elämän hallintaan liittyvissä asioissa. Heillä voi olla päihde- tai mielenterveysongelmia, ADHD tai neuropsykiatrisia haasteita.

Autat asiakkaita tarpeen mukaan esim. ruoan laitossa, terveydenhoidossa, asioinneissa ja arjen hallinnassa (esim. aikataulut, raha-asiat, asiointiapu), kodinhoitoon liittyvissä asioissa, työhön ja opiskeluun liittyvissä asioissa sekä mielekkään vapaa-ajan toiminnan järjestämisessä.

Työssäsi korostuvat vuorovaikutus- ja ohjaustaidot sekä verkostotyö. Sinulta edellytetään ratkaisukeskeisyyttä, keskeneräisyyden ja paineen sietokykyä sekä kykyä kohdata haastavia tilanteita.

Työ on kolmivuorotyötä, joka painottuu iltaan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Lähihoitajan tutkinto, suuntautuminen mielenterveys- ja päihdetyöhön tai mielisairaanhoitajan tai mielenterveyshoitajan tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.


Luemme eduksi


2140,35 e/ kk