(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme kehitysvammatyöhön innovatiiviseen, mukavaan ja innostuneeseen tiimiin ohjaajaa (AMK), joka haluaa kehittää työtä ja työyhteisöä. Tehtävä täytetään 16.9. alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työtehtävät ovat ohjaajan työtehtävät tehostetussa palveluasumisessa, kehitysvammaisten ryhmäkodeissa, pitäen sisällään kaiken kattavan tuen tarjoamisen asukkaiden arjessa. Luvassa on siis monipuolista, luovaa ja intensiivistä ohjaustyötä.

Mörssärinaukio on koti yhdeksälle aikuiselle kehitysvammaiselle, joista useimmat ovat autismin kirjolla. Työ on tiimityötä ja työnkuva painottuu intensiiviseen ja läsnä olevaan ohjaustyöhön sekä ennakoivaan työn suunnitteluun. Tuen tarve asukkailla on erittäin runsas ja yksilöllisesti räätälöidyllä autismikuntoutuksella mahdollistetaan sujuva arki. Työhön kuuluu myös perushoitoa, fyysistä avustamista sekä lääkehoitoa.

Ohjaajan tehtäviin kuuluvat asiakkaiden kokonaisvaltaisen elämänhallinnan tukeminen ohjauksen-, kuntoutuksen- ja hoitotyön keinoin itsemääräämisoikeus ja osallisuus huomioiden ja turvallisen lääkehoidon toteutus. Lisäksi ohjaajan tehtäviin kuuluu erilaisia yksikkökohtaisia töitä vastuualueittain esim. tilauksien- ja hankintojen tekemistä. Vastuualueissa kiinnitetään huomiota työntekijän koulutuspohjaan, kokemukseen ja kiinnostukseen.

Teemme yhteistyötä omaisten ja moniammatillisen yhteistyöverkostomme kanssa.

Käytämme Effica -asiakastietojärjestelmää ja Rafaela -hoitoisuusmittaria.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden laajentaa osaamistasi, koulutusmyönteisen työnantajan ja monipuoliset henkilöstöedut. Hae mukaan joukkoomme tekemään monipuolista kehitysvamma-alan työtä. Odotamme innolla hakemustasi.

Tarjoamme hyvät henkilöstöedut, mm. työsuhdematkalippuedun ja ammattiasi tukevaa koulutusta. Autamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Kelpoisuusehto


Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§, 32§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi tai kuntoutuksen ohjaaja) tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja) tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto (esimerkiksi kehitysvammaistenohjaaja).

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Jos työhön valitulla ei ole voimassaolevaa lääkelupaa, niin se tulee suorittaa koeajan aikana. Noudatamme työsuhteissa 6 kuukauden koeaikoja.