(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme ohjaajia Outamon lastenkotiin vakinaiseen työsuhteeseen.
Outamon lastenkoti sijaitsee Lohjalla.

Mikäli tulet valituksi vakituiseen toimeen maksamme tehtäväkohtaisen palkan päälle 8% palkanlisän ensimmäisenä vuotena.

Myös alalle valmistuvat huomioidaan mahdollisiin sijaisuuksiin.

Perustehtävämme on tarjota Outamon sijoitetuille helsinkiläisille yläasteikäisille lapsille erityistä suojelua, hoitoa ja huolenpitoa sekä turvallinen ja virikkeellinen kasvuympäristö. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä.

Outamo on moniammatillinen työyhteisö. Hoito- ja kasvatushenkilöstöstä noin kolmasosa on terveydenhuollon ammattihenkilöstöä (sairaanhoitajia, lähihoitajia) ja kaksi kolmasosaa sosiaali- ja nuorisohuollon ammattihenkilöstöä (sosionomeja, yhteisöpedagogeja). Lisäksi Outamossa on lastenkodin sairaanhoitajan, psykologin ja muun tukihenkilöstön tehtäviä. Outamossa toimii Helsingin kaupungin ylläpitämä erityiskoulu lastenkodin lapsille.

Outamo on ollut Helsingin kaupungin lastenkoti Lohjalla vuodesta 1911. Kaikki lastenkodin osastot ovat nykyaikaisia ja viihtyisiä sekä turvallisia. Miljööltään Outamo on kappale kauneinta Suomea.

Outamossa toimii nyt neljä osastoa ja tarkoitus on avata kaksi osastoa lisää vuosien 2019-2020 aikana. Kysyntä laadukkaille ja vaikuttaville palveluille on voimakasta.

Outamoon ei ole julkista liikennettä, matkaa Lohjalle on noin 10 kilometriä. Ajoaika Helsingistä ja Salosta on noin tunti.

Valituksi tulevalla on mahdollisuus hakea Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoja Lohjalta ja Helsingistä.
Lisäksi tarjoamme Helsingin kaupungin muut henkilöstöedut ja monipuoliset koulutusmahdollisuudet sekä ison työnantajan tuen niin kehittymiseen kuin etenemiseen mahdollisesti omalla uralla.

Työsuhde alkaa 23.9.2019 tai voit sopia siitä erikseen.

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Edellytyksenä on sosiaali- ja terveysalan tutkinto kuten sosionomi tai sairaanhoitaja (AMK, laillistettu ammattihenkilö) tai muu soveltuva korkeakoulututkinto (esim. AMK yhteisöpedagogi) tai entinen vastaava opistoasteen tutkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Ajokorttia ja ajotaitoa.