(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Tehtävän kuvaus


Idän ryhmäkoteihin, ensisijaisesti Rastilankallion ryhmäkotiin (Rastilankallion-, Fallpakan- ja Mäntylän ryhmäkodit) on avoinna 1 vakinainen ohjaajan toimi. Rastilankallio sijaitsee Rastilan metroaseman vieressä. Ryhmäkodit toimivat kiinteässä yhteistyössä keskenään. Ryhmäkodit ovat aikuisten kehitysvammaisten ympäri vuorokauden valvottua asumispalvelua antavia yksiköitä ja työaika on jaksotyötä kolmessa vuorossa.

Ohjaajan tehtäviin kuuluvat asiakkaiden kokonaisvaltaisen elämänhallinnan tukeminen ohjauksen-, kuntoutuksen- ja hoitotyön keinoin itsemääräämisoikeus ja osallisuus huomioiden, turvallisen lääkehoidon toteutus ja kodinhoidollisia tehtäviä. Lisäksi ohjaajan tehtäviin kuuluu erilaisia yksikkökohtaisia töitä vastuualueittain esim. tilauksien- ja hankintojen tekemistä. Vastuualueissa kiinnitetään huomiota työntekijän koulutuspohjaan, kokemukseen ja kiinnostukseen.
Teemme yhteistyötä omaisten ja moniammatillisen yhteistyöverkostomme kanssa.
Käytämme Effica -asiakastietojärjestelmää ja Rafaela -hoitoisuusmittaria.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden laajentaa osaamistasi, koulutusmyönteisen työnantajan ja monipuoliset henkilöstöedut. Hae mukaan joukkoomme tekemään monipuolista kehitysvamma-alan työtä - me odottelemme sinun hakemustasi.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.
Työ alkaa 21.10.2019 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehto


Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi tai kuntoutuksen ohjaaja) tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja) tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto (esimerkiksi kehitysvammaistenohjaaja).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Kiinnostusta osallistua työn sisällön kehittämiseen, kykyä kantaa vastuuta ja olla oma-aloitteellinen.