(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme ohjaajaa vakinaiseen työsuhteeseen 1.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan Karviaistien pienyksikköön Malmin lastenkotiin.

Työ on jaksotyötä, joka muodostuu aamu-, ilta- ja yövuoroista. Sovellamme ergonomista, työssä jaksamista tukevaa työvuorosuunnittelua. Ohjaajana tehtäviisi kuuluvat lasten hoito- ja kasvatustehtävät sekä kodinhoidolliset työt. Saat perehdytyksen lastenkodin perehtymismallin mukaisesti.

Tarjoamme erityistason laitossijoitusta. Lapsen sijoituksen eri vaiheissa voimme tarjota myös tehostettua hoitoa tai erityistä huolenpitoa lapsen tarpeiden niin vaatiessa. Lapset asuvat pienkodeissa 4-5 lapsen ryhmissä ja ovat tällä hetkellä iältään 8-17 -vuotiaita.

Pienyksikkömme ovat toimintaympäristöltään hyvin kodinomaisia. Hoidossa ja kasvatuksessa pidämme tärkeänä tasapainoista ja hyvää arkea. Jokaisen lapsen kohdalla toiminta suunnitellaan lapsen iän, kehitystason ja voimavarojen mukaan kasvua ja kehitystä edistäväksi. Lapsen osallisuus on meille tärkeä asia. Perheiden kanssa työskennellään perheen tarpeista lähtien. Vuosittain järjestämme perheleirin. Käytössämme on omahoitajaparityöskentelymalli.

Haastattelut järjestetään viikolla 32 ja 33. Jätä hakemuksesi osoitteessa www.helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Lastensuojelulaitoksen hoito- ja kasvatustehtäviin kelpoisuuden antava soveltuva AMK-tutkinto, esim. sosionomi AMK tai sairaanhoitaja AMK tai vastaava soveltuva opistotasoinen tutkinto.

Edellytämme joko sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 mukaista kelpoisuutta tai terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Kokemusta lastenkodissa työskentelystä tai muusta lastensuojelun työskentelystä.