Ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Tehtävän kuvaus


Kipparintalo sijaitsee Kalasatamassa hyvien liikenneyhteyksien varrella, meren äärellä. Kipparintalossa asuu 15 nuorta kehitysvammaista aikuista asuntoryhmässä. Yksikössä asuu myös muutama autismin kirjon henkilö.

Toimintamme keskeisenä teemana on nuorten itsemääräämisoikeuden ja itsenäistymisen tukeminen, hyvän elämän mahdollistaminen asukkaille ja yhdessä tekeminen. Työssämme olet ohjaaja, kehittäjä, auttaja, mutta ennen kaikkea unelmien toteuttaja.

Lisäksi ohjaajan toimenkuvaan kuuluu ruoka- ja siivoushuollon tehtäviä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn jossa sinulla on aidosti mahdollisuus kehittyä ja kehittää. Työyhteisömme on moniammatillinen ja erittäin mukava.

Helsingin kaupunki järjestää henkilöstölleen säännöllistä koulutusta sekä suuren organisaation henkilöstöedut.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§, 32§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi tai kuntoutuksen ohjaaja) tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja) tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto (esimerkiksi kehitysvammaistenohjaaja).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Olet positiivisella asenteella varustettu henkilö ja tunnet kehitysvamma-alaa entuudestaan. Työssä onnistuminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa yllättävissäkin tilanteissa. Työ Kipparintalossa on vuorotyötä, odotamme sinulta valmiutta työskennellä kolmessa vuorossa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269633
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki