(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Aurinkolahden ryhmäkotiin ajalle 3.6.2019- 31.12.2019 ja mahdollisesti jatkuen edelleen.

Aurinkolahden ryhmäkoti tarjoaa autettua asumista- lyhytaikais- ja kriisijaksopalveluja aikuisille erityisen vahvaa psykososiaalista- ja emotionaalista tukea tarvitseville kehitysvammaisille henkilöille. Ryhmäkodissa asuu vakituisesti 10 henkilöä. Lyhytaikaishoitopaikkoja on kaksi ja yksi kriisipaikka. Ohjaaja työskentelee moniammatillisessa tiimissä.

Ohjaajan tehtävät sisältävät hoito-, kuntoutus ja ohjaustyötä, kodinhoidollisia tehtäviä ja lääkehoidon toteutusta. Edellytämme ohjaajalta valmiuksia ja osaamista toimia vaativassa ja haastavissakin tilanteissa. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, paineensietokykyä ja valmiuksia toimia nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Työssä korostuvat hyvät vuorovaikutus ja yhteistyötaidot. Aikaisempi kokemus kehitysvammaisten parissa tai psykiatrisesta hoitotyöstä ja käyty luetaan eduksi. Perehdytämme tehtävään hyvin. Tästä tehtävästä saat monipuolista ja hyvää työkokemusta.
Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi mukavaan joukkoomme!

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto esim. lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Suoritettuja lääkeaineopintoja.