(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Tehtävän kuvaus


Hyvösen lastenkoti on kuusiosastoinen 37 -paikkainen lastenkoti, jonka tehtävänä on tarjota perustason lastenkotihoitoa helsinkiläisille lapsille ja nuorille.
Osastoista neljä toimii Koskelassa Myrskylänkujalla ja kaksi Pukinmäessä Unikkopolulla.

Haettavana oleva ohjaajan tehtävä on Pukinmäessä kuusipaikkaisella Majakka-osastolla, jossa asiakkaina on tällä hetkellä 14-17 -vuotiaita lapsia ja nuoria.

Työryhmään kuuluu kuusi ohjaajaa ja lähiesimiehenä toimii vastaava ohjaaja.
Työtehtäviisi kuuluu omaohjaajana toimiminen, lapsen hoito- ja kasvatussuunnitelman valmistelusta vastaaminen, hoito- ja kasvatustarpeen arviointi ja toteuttaminen yhteistyössä asiakkaan, perheen ja viranomaisten kanssa. Psykologi tukee omaohjaajatyötä.
Ohjaajan työhösi kuuluu lisäksi kodinhoidollisia tehtäviä.

Työ on jaksotyötä, joka muodostuu aamu-, ilta- ja yövuoroista sekä arkena että viikonloppuina.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Lastensuojelulaitoksen hoito- ja kasvatustehtäviin kelpoisuuden antava soveltuva AMK-tutkinto, esim. sosionomi AMK tai sairaanhoitaja AMK tai vastaava soveltuva opistotasoinen tutkinto.

Edellytämme joko sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 mukaista kelpoisuutta tai terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen taito.

Luemme eduksi


aikaisempaa kokemusta lastensuojelutyöstä.