(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme ohjaajaa hoitovapaan sijaisuuteen ajalle 1.6-3.11.2019.

Ohjaajana tehtäviisi kuuluvat lasten hoito- ja kasvatustehtävät sekä kodinhoidolliset työt. Tehtävään perehdytetään lastenkodin perehtymismallin mukaisesti. Työ on jaksotyötä, joka muodostuu aamu-, ilta- ja yövuoroista. Sovellamme ergonomista työssä jaksamista tukevaa työvuorosuunnittelua.

Tarjoamme Malmin lastenkodissa erityistason laitossijoitusta. Lapset asuvat neljän lapsen ryhmissä pienkodeissa ja ovat tällä hetkellä iältään 9-17-vuotiaita.

Pienkotimme ovat toimintaympäristöltään hyvin kodinomaisia. Hoidossa ja kasvatuksessa pidämme tärkeänä tasapainoista ja hyvää arkea. Jokaisen lapsen kohdalla toiminta suunnitellaan lapsen iän, kehitystason ja voimavarojen mukaan kasvua ja kehitystä edistäväksi. Käytössämme on omahoitaja-parityöskentelymenetelmä.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Lastensuojelulaitoksen hoito- ja kasvatustehtäviin kelpoisuuden antava soveltuva AMK-tutkinto, esim. sosionomi AMK tai sairaanhoitaja AMK tai vastaava soveltuva opistotasoinen tutkinto.

Edellytämme joko sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 mukaista kelpoisuutta tai terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä tyydyttävä ruotsin kielen suullinen taito.


Luemme eduksi


Kokemusta lastenkodissa työskentelystä tai muusta lasten kanssa työskentelystä.