(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Tehtävän kuvaus


Kankarepolun ryhmäkoti on uusi ryhmäkoti, jossa toiminta on alkanut loppuvuodesta 2018.

Talo on suunniteltu aikuisille kehitysvammaisille, joille tarjotaan asukaslähtöistä palvelua ja ympärivuorokautista apua ja tukea.
Ryhmäkodissa on neljä viiden asukkaan kotia ja jokaisella asukkaalla iso oma huone +kylpyhuone. Ryhmäkodilla on iso upea aidattu piha, jota suunniteltaessa on huomioitu muuttavat asukkaat. Osa asukkaista käy päivätoiminnassa kodin ulkopuolella ja osa viettää päivät kotonaan.

Ohjaajan tehtäviin kuuluvat asiakkaiden hoitaminen, ohjaaminen ja tukeminen kaikissa elämän osa-alueissa. Odotamme sinulta osaamista vaikeavammaisten asukkaiden päivätoiminnan suunnittelemisessa ja toteutuksessa yhdessä lähihoitajien kanssa. Omaat myös hyvät vuorovaikutustaidot ja toiminnan organisoimistaidot. Kodinhoidolliset tehtävät ja turvallinen lääkehoito kuuluvat jokaiseen päivään.

Työssä painotamme asiakaslähtöisyyttä ja asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden huomioimista ja kunnioittamista.Teemme yhteistyötä omaisten ja moniammatillisen yhteistyöverkostomme kanssa unohtamatta lähialueen palveluja. Työaika on jaksotyötä kolmessa vuorossa, mutta ohjaaja työskentelee pääsääntöisesti aamu ja iltavuoroissa.

Jos koet omaavasi tarvittavat taidot ja haluat mukaan uuteen innostuneeseen ja virkeään toimintaan, laita työhakemuksesi pikinmiten. Myös keväällä 2019 valmistuvat sosionomit huomioidaan ja työn aloitusajankohta on sovittavissa.

Kankarepolun ryhmäkotiin pääsee helposti julkisilla kulkuneuvoilla. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden laajentaa osaamistasi, koulutusmyönteisen työnantajan ja monipuoliset henkilöstöedut.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto esim. sosionomi (AMK) tai opistoasteinen kehitysvammaistenohjaaja tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen suullinen tyydyttävä taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Kiinnostuksen oman työn kehittämiseen, vastuullisuuteen ja itseohjautuvuuteen.