(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Tehtävän kuvaus


Haetaan ohjaajaa koulunkäyntiä tukevaan perhetyöhön. Keskeisenä tehtävänä on nuoren koulunkäyntivalmiuksien tukeminen perheelle tarjottavan tuen kautta perhetyön keinoin. Osallistuminen koulun toimintaympäristössä nuoren toimintakyvyn tukemiseen ja arviointiin. Kouluympäristössä työskentely tapahtuu tiiviissä yhteistyössä päivittäin OTE-opettajaparin kanssa.

Vanhempien kanssa yhteistyössä haetaan ratkaisua nuoren koulun käynnin tukemiseen sekä perheen arjen hallintaan. Tapaamisten painopiste on pääasiassa nuoren kanssa. Kontakteja on nuoreen ja tarvittaessa perheeseen päivittäin. Tarvittaessa ohjaajan työparina voi toimia työpari perhetyöstä. Perhetyö on määräaikainen palvelu.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§, 32§) mukainen sosionomin kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Kokemusta työskentelystä lastensuojelun asiakasperheiden kanssa perhetyön kontekstissa. Valmius moniammatilliseen työskentelyyn OTE-opettajan parina kouluympäristössä. Työ vaatii itsenäistä työotetta, asiakkaita arvostavaa ja kunnioittavaa lähestymistapaa ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Kykyä reflektoida omaa työskentelyä. Työ sisältää ilta - ja viikonlopputyötä.