(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Mehiläinen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019

Haemme Ykköskoti Salmenkallioon

LÄHIHOITAJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen. Työnkuvaan kuuluu asukkaiden hoiva, ohjaaminen, tukeminen ja avustaminen kaikissa kodin askareissa. Tavoitteena on tukea asukkaiden kuntoutumista ja itsenäisten taitojen kehittymistä. Toimit omaohjaajan roolissa ja pääset osallistumaan hoidon ja kuntoutumisen suunnitteluun sekä omaisten kanssa työskentelyyn. Työ on vaihtelevaa ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia oppia uutta. Kohtaamme asiakkaat korostaen jokaisen ainutkertaisuutta ja autamme asiakkaitamme elämään mielekästä ja oman näköistä elämää. Työ on 3-vuorotyötä. 

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa sosiaali- tai terveysalan ammattitutkintoa, esim. lähihoitaja. Arvostamme suuntautumista mielenterveys-, päihde tai vammaistyön opintoihin ja aikaisempaa kokemusta mielenterveys-, vammais-  ja/tai päihdeasiakkaiden kanssa työskentelystä. Voit kuitenkin olla myös vastavalmistunut. Katsomme eduksesi myös oman harrastuksen kautta kertyneen osaamisen tai erityistaidon, jota voidaan hyödyntää kuntouttavassa ryhmä- ja päivätoiminnassa. Edellytämme hygieniapassia. Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Toivomme sinulta avointa, oma-aloitteista ja reipasta työotetta. Hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot auttavat tehtävässä menestymistä. Koet mielenterveyskuntoutujien parissa tehtävän työn omaksesi ja haluat olla omalta osaltasi luomassa mainiota ilmapiiriä asukkaidemme koteihin sekä työyhteisöön. 

Arvostamme sekä asukkaiden että hoitajien hyvinvointia ja työyhteisössämme tehdään työtä suurella sydämellä. 
Mehiläinen tarjoaa työntekijöilleen ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. 

Tervetuloa joukkoomme!