(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2019

Tehtävän kuvaus


Nuorten vastaanoton kokonaisuus muodostuu Kallion, Herttoniemen ja Malminkartanon vastaanottolaitosten osastoista. Palvelumme on ympärivuorokautista sekä päivystysluonteista nuorten kriisityötä ja arviointitoimintaa.

Sijoitukset vastaanotto-osastolle ovat yleensä lyhytaikaisia ja sijoituksen aikana arvioidaan nuoren ja hänen perheensä lastensuojelullinen kokonaistilanne sekä nuoren mahdollinen sijaishuollon tarve moniammatillisesti toimien.

Ohjaajan tehtävänä on vastata asiakkainamme olevien nuorten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, turvallisuudesta ja asioiden hoitamisesta työvuorojensa aikana. Työ on tiivistä työskentelyä ja yhteydenpitoa nuoren sekä perheen, sosiaalityöntekijöiden ja muiden tahojen ja verkostojen kanssa. Ohjaajalla on omalta osaltaan vastuu nuoren arviointiprosessin eteenpäin viemisestä, dokumentoinnista sekä asiakasneuvottelujen toteuttamisesta.

Työ on itsenäistä ja haastavaa mutta myös palkitsevaa ja mielenkiintoista työtä moniammatillisessa työryhmässä. Ohjaajamme tekevät jaksotyötä. Työajat sijoittuvat aamuun, iltaan ja yöhön arkena sekä viikonloppuisin.

Tehtävä täytetään 8.4. tai sopimuksen mukaan.

Helsingin kaupunki työnantajana tarjoaa kattavat henkilöstöetuudet.

Täytä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§, 32§) mukainen sosionomin kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Aiempaa kokemusta lastensuojelulaitoksessa työskentelystä, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä soveltuvuutta tehtävään.