(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Ohjaaja

Työavain 2-129-19
Vakinainen työsuhde alkaen 01.04.2019
Hakuaika päättyy 25.02.2019 kello 15:45
Maahanmuuttajapalvelut , Pyyntitie 3 02230 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut/Aikuisten sosiaalipalvelut
Sosiaalityö

Tehtävän kuvaus: Haluatko kehittää osaamistasi yhteiskunnallisesti ajankohtaisen sosiaalialan työn parissa? Etsimme innokasta ja motivoitunutta ohjaajaa kotouttamistyöhön kasvavaan työyhteisöömme Espooseen. Espoo on kokenut ja luotettu toimija kotouttamistyön kentällä Suomessa ja tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää erityisosaamistamme laadukkaiden kotouttamispalveluiden ylläpitämiseksi. Maahanmuuttajapalvelut vastaanottaa uusia Espooseen muuttavia pakolaisia. Asiakasryhmiä on turvapaikkaprosessin kautta oleskeluluvan saaneet henkilöt, kiintiöpakolaiset, ihmiskaupan uhrit, alaikäisenä yksin ilman huoltajaa tulleet lapset ja nuoret mukaan lukien jälkihuolto. Työyksikössämme tehdään moniammatillista alkuvaiheen kotouttamistyötä pakolaisstatuksella oleskeluluvan saaneiden henkilöiden kanssa. Vastaamme asiakkaiden kanssa tehtävästä suunnitelmallisesta sosiaalityöstä, sosiaaliohjauksesta, palveluneuvonnasta, lähityöstä ja taloudellisesta tukemisesta. Ohjaajan toimenkuvaan kuuluu lähityö, ohjaus ja neuvonta. Ohjaaja kulkee asiakkaan rinnalla arjessa, auttaa asiointikäynneissä, tekee kotikäyntejä sekä osallistuu työparina sosiaalityöntekijän ja sosiaaliohjaajan kanssa asiakkaan kotoutumisen tukemiseen. Tarjoamme monipuolisen, ajankohtaisen ja ammatillisesti haastavan työn sekä kehittämismyönteisen ja mukavan työyhteisön. Maahanmuuttajapalveluiden toimipaikka sijaitsee Matinkylässä osoitteessa Pyyntitie 3, aivan kauppakeskus Iso Omenan ja Matinkylän metroaseman välittömässä läheisyydessä. Työskentelemme viihtyisissä ja valoisissa monitoimitiloissa, joissa tarjoamme kaikille omat työpisteet sekä mahdollisuuden hiljaisiin työtiloihin. Työntekijöillä on käytettävissä nykyaikaiset työvälineet, jotka mahdollistavat liikkuvankin työn (kannettavat tietokoneet, älypuhelimet, sähköpöydät, skype). Työyhteisöllämme on myös käytettävissä kolme autoa ja kolme polkupyörää virka-aikaiseen liikkumiseen. Työ alkaa 1.4.2019. Nyt avoinna oleva vakanssi on uusi perustettu toimi, jolla pyrimme vastaamaan kasvavan asiakasmäärän tarpeisiin.


Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai aikaisempi kouluasteinen tutkinto.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään soveltuvuutta asiakastyöhön, hyviä vuorovaikutustaitoja, tiimityötaitoja, sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä palvelujärjestelmän tuntemusta.

Arvostamme kokemusta maahanmuuttajien kanssa tehtävästä työstä. Lisäksi arvostamme järjestelmällisyyttä, omatoimisuutta sekä soveltuvaa kielitaitoa.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2160,69 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / vko


Aikuissosiaalityö on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Johtava sosiaalityöntekijä Hannele Kontkanen
043 826 7651
etunimi.sukunimi@espoo.fi
yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse

Johtava sosiaalityöntekijä Jenni Lemercier
050 541 1680
etunimi.sukunimi@espoo.fi
yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse