(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018
Esperin Avopalvelut tuottavat Oulun ja ympäristökuntien alueella laadukkaita lastensuojelun erityispalveluita, jotka viedään asiakkaan omaan toimintaympäristöön; kotiin, kouluun ja vapaa-aikaan. Palveluvalikoimaamme kuuluvat mm. ammatillinen tukihenkilötoiminta, perhetyö, perhekuntoutus, ja jälkihuolto. Työntekijämme ovat kokeneita lastensuojelutyön ammattilaisia, jotka tekevät työtään sydämellä!

Haemme ammattitaitoista ja reipasta OHJAAJAA tuntityöhön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan osa-aikatyötä painottuen iltavuoroon. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme sinulta Korkeakoulu/Ammattikoulu-tasoista sosiaali-, kasvatus- tai terveydenhuoltoalantutkintoa (soveltuvia mm. lähihoitaja, liikunnanohjaaja, nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja, sosionomi). Edellytämme mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Tehtävä edellyttää sitoutumista, oma-aloitteisuutta sekä joustavuutta. Arvostamme kokemusta työstä lasten, nuorten, ja perheiden parissa.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi.

Lisätietoja tehtävästä antaa 12.11.2018 alkaen tiimivastaava Heidi Ylisirniö, 050 3792004 tai heidi.ylisirnio@esperi.fi.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Haku päättyy 30.11.2018.

Esperi on savuton työpaikka.