(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018
Esperi Koti Gröndal tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista aikuisille mielenterveyskuntoutujille, jotka tarvitsevat apua arjen toiminnoissaan ja oireiden hallinnassaan. Kodissa on 15 ympärivuorokautisen palveluasumisen paikkaa ja samassa pihapiirissä seitsemän rivitaloasuntoa itsenäisempään asumiseen. Gröndal muutti uusiin hienoihin tiloihin Viherlaaksosta Espoon Perusmäkeen lokakuun 2018 alussa.

Haemme OHJAAJAA tuntityöhön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa mahdollisimman pian.

Ohjaajan tehtävinä ovat asukkaiden ohjaaminen, tukeminen ja avustaminen kaikissa päivittäisissä toiminnoissa. Tavoitteena on tukea asukkaiden kuntoutumista ja itsenäisten taitojen kehittymistä.
Edellytämme hakijalta lähihoitajan koulutusta, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta mielenterveyskuntoutujien hoidosta. Pidämme myös tärkeänä kiinnostusta edellä mainittujen ryhmien kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Jos olet ahkera, iloinen, vastuuntuntoinen, luova ja yhteistyökykyinen, olemme kiinnostuneita sinusta ja osaamisestasi.

Tarjoamme mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi ja työvuorosuunnitteluun.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Jaana Kujala, 050 390 9000 tai jaana.kujala@esperi.fi.

Haku päättyy 30.11.2018. Tehtävä täytetään hei sopivan henkilön löydyttyä.

Esperi on Savuton työpaikka.