(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018
Esperi Koti Lähde tarjoaa ympärivuorokautista autettua asumista kehitysvammaisille. Autetun asumisen ryhmäkoti tarjoaa kodin 15 kehitysvammaiselle. Erillisessä rivitalossa on viisi tukiasumisen asuntoa. Koti sijaitsee rauhallisella asuinalueella. Lähde on turvallinen ja viihtyisä koti, johon omaiset ja ystävät ovat aina tervetulleita.

Haemme nyt Lähteeseen reipasta ja ammattitaitoista OHJAAJAA tuntityöhön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteiseen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Ohjaajan tehtävänä on asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja sisältää ohjauksen sekä hoitotyön lisäksi muun muassa omaisyhteistyötä.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, eduksi katsomme voimassa olevan lääkehoidon koulutuksen sekä hygieniapassin. Toivomme sinulta innovatiivista työotetta ja rautaista ammattitaitoa kehitysvammaisten sekä autististen henkilöiden kanssa tehtävästä työstä. Tehtävässä edellytetään kehitysvammapuolen osaamista sekä kokemusta. Vaihtoehtoisten kommunikointimenetelmien osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi.

Tervetuloa kasvavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Tomi Salomaa puh. 044 307 0001, tomi.salomaa@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 26.11.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.