(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 19.11.2018
Hakuaika päättyy 12.11.2018  kello 16:00
Martinlaaksonkujan asumisyksikkö, Martinlaaksonkuja 2 A 1 01620 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhus- ja vammaispalvelut
Työavain 2-668-18

Martinlaaksonkujan asumisyksikkö on pääsääntöisesti nuorille aikuisille kehitysvammaisille suunnattu asiakaslähtöisesti toimiva asumisyksikkö. Olemme erikoistuneet erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden asumiseen.

Mikäli omaat hyvä vuorovaikutus- ja tiimityötaidot, sinulla on kokemusta kehitysvammatyöstä ja olet kiinnostunut oman työsi kehittämisestä sekä haluat kehittää toimintaamme, on tämä paikka sinua varten.

Toimimme yksilökeskeisesti, jolloin etsimme yksilöllisiä ratkaisuja, toimintamalleja ja tukikeinoja asukkaalle ja hänen lähiympäristölleen. Työ on monipuolista ja pitää sisällään asiakkaiden laaja-alaisen tukemisen, ohjaamisen ja hoidon päivittäisissä toimissa.

Tuo meille osaamisesi ja ideasi. Työilmapiiriin panostetaan ja toiminta perustuu laajaan vuorovaikutukseen. Jokaisella työntekijällä on oikeus ja velvollisuus itsensä kehittämiseen. Sosiaali- ja terveydenhuollossa osaamistasi arvostetaan ja hyödynnetään. Työkyvystäsi huolehtiminen on yhteinen asiamme. Suurella työnantajalla on paljon mahdollisuuksia. 

Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava sosiaali- ja terveysalan tutkinto.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Lisäksi edellytämme: Nimikesuojattavan sosiaalihuollon ammattihenkilön tai terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin rekisteröitymisen.

Työsuhteen tietoja:
Peruspalkka: 2124,09 €/kk
Työaika: Kolmivuorotyö

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).