(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2018
Esperin lastensuojeluyksikkö Kiviranta tarjoaa 10-18 -vuotiaille avohuollon tukitoimin sijoitetuille, kiireellisesti sijoitetuille tai huostaan otetuille lapsille ja nuorille turvallisen kasvuympäristön. Toimintaperiaatteemme on voimavarakeskeinen. Nuoren kuuleminen sekä osallistaminen häntä koskeviin asioihin on tärkeää. Nuorta autetaan yhteistyössä hänen lähiverkostonsa kanssa kasvamaan turvallisissa rajoissa kohti aikuisuutta.

Henkilökunnassamme työskentelee kokeneita sosiaalialan ja terveydenhuollon ammattilaista, joilla jokaisella on kokemusta lastensuojelutyöstä. Kivirannan työryhmästä löytyy mm. sairaanhoitaja ja sosionomeja. Henkilökunnan työhyvinvoinnista huolehditaan mm. lisäkoulutuksilla ja säännöllisellä ryhmätyönohjauksella.

Haemme Lahden Lastensuojeluyksikkö Kivirantaan ammattitaitoista ja reipasta OHJAAJAA vakituiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen 1.1.2019. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä.

Edellytämme sinulta sairaanhoitajan pätevyyttä (AMK). Eduksi katsomme psykiatrisen osaamisen, voimassa olevan lääkehoidon koulutuksen sekä hygieniapassin.Lisäksi katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen lastensuojelutyöstä. Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Janne Laaksonen, p. 050 5638810, janne.laaksonen@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 15.11.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.