(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018
Esperi Hoitokoti Kasperi tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista kodinomaisessa ympäristössä nuorille sekä aikuistumisen kynnyksellä oleville nuorille kehitysvammaisille. Kasperi asukkailla on erityistuen tarpeita psyykkisellä, fyysisellä tai sosiaalisella alueella, kuten autismin kirjoon kuuluvia sairauksia, aistihäiriöitä tai kehitys- ja monivammaisuutta. Asukkaita tuetaan mahdollisimman itsenäiseen ja omatoimiseen arkeen asukkaan yksilöllinen tuen tarve huomioiden.

Haemme Hoitokoti Kasperiin motivoitunutta osa-aikaista OHJAAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä.

Ohjaajan tehtävänä on moniammatillisen tiimin jäsenenä toteuttaa kokonaisvaltaista asukkaiden elämiseen liittyvien perusasioiden hoitamista. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää sekä omaa ammattitaitoasi että yksikön toimintaa.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, lääkehoidon LOVE koulutusta, voimassa olevaa hygieniapassia sekä voimassa olevaa ensiapukoulutusta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta kehitysvammaisten hoitotyöstä. Olet reipas ja rohkea hoitotyön osaaja. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa kannustavaan ja iloiseen joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Heli Sieppi, 044 577 4726, heli.sieppi@esperi.fi.

Haku päättyy 30.10.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.