(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018
Esperi Koti Yhteiselo Oy tarjoaa liikuntavammaisille, kehitysvammaisille tai muunlaista erityistukea tarvitseville lapsille, nuorille ja aikuisille ympärivuorokautista lyhytaikaisasumista ja asumisharjoittelua. Tuemme asukkaidemme itsenäistymistä antamalla mahdollisuuden vertaistoimintaan ja sosiaaliseen vuorovaikutukseen.

Haemme Yhteiseloon OHJAAJAA kokoaikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Ohjaajan tehtävänä on moniammatillisen tiimin jäsenenä toteuttaa kokonaisvaltaista asukkaiden elämiseen liittyvien perusasioiden hoitamista. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää sekä omaa ammattitaitoasi että yksikön toimintaa.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta kehitysvammaisten hoitotyöstä. Olet reipas ja rohkea hoitotyön osaaja. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Päivi Aalto-Rauhala, p. 0500 843 550 tai paivi.aalto-rauhala@esperi.fi.


Haku päättyy 26.10.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.