(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme Outamon lastenkotiin ohjaajaa vakinaiseen työsuhteeseen.
Työ on kolmivuorotyötä, painottuen aamu- ja iltavuoroihin.

Outamon lastenkoti on moniammatillinen työyhteisö. Hoito- ja kasvatushenkilöstöstä kolmasosa on terveydenhuollon ammattihenkilöstöä ja kaksikolmasosaa sosiaali-ja nuorisohuollon ammattihenkilöstöä. Meillä toimii Helsingin kaupungin ylläpitämä erityiskoulu lastenkodin lapsille.

Perustehtävämme on tarjota Outamon haastavasti oireileville lapsille erityistä suojelua, hoitoa ja huolenpitoa sekä turvallinen ja virikkeellinen kasvuympäristö. Lapset ovat iältään 14-17 -vuotiaita, paikkoja on yhteensä 38.

Outamoon ei ole julkista liikennettä. Matkaa Helsingistä on noin tunti ja Espoosta noin puoli tuntia.
Lohjan keskustaan on matkaa kymmenen kilometriä.

Tarjoamme suuren työnantajan henkilöstöedut. Valituksi tuleva työntekijä voi hakea Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoja Helsingistä tai Lohjalta.

Jätä hakemuksesi osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto


Edellytyksenä on sosiaali- ja terveysalan tutkinto (AMK, laillistettu ammattihenkilö) tai muu soveltuva korkeakoulututkinto (esim. AMK yhteisöpedagogi) tai entinen vastaava opistoasteen tutkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


-Ajokorttia ja ajotaitoa -Kykyä sitoutua moniammatilliseen työyhteisöön -Rohkeutta kohdata ammatillisia haasteita -Kykyä toimia muuttuvassa toimintaympäristössä ja sietää keskeneräisyyttä.