(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme ohjaajaa tehostettuun perhetyön tehtävään 1.11.2018 alkaen. Ohjaajan tehtävät koostuvat lastensuojelun muaisesta tehostetusta perhetyöstä kiireellisenä tukitoimena.

Kiireellinen tehostettu perhetyö on avohuollon tukitoimi, joka on sijoituksen vaihtoehto perheen kriisitilanteeseen. Tukitoimi sisältää perheen akuutin kriisitilanteen purkua ja palveluohjausta. Työtä toteutetaan parityönä. Palvelun kesto on yhdelle perheelle noin kaksi viikkoa. Työskentely on tiivistä ja sitä räätälöidään perheen tarpeen mukaan.

Työskentelyalueena on pääsääntöisesti itä-Helsinki mutta tarvittaessa koko Helsingin alue. Perhetyö toteutetaan pääsääntöisesti perheen kotona tai muussa toimintaympäristössä.

Tiimiin kuuluu vastaava ohjaaja ja kahdeksan kiireellistä tehostettua perhetyötä sekä kuusi perhetyötä tekevää ohjaajaa. Tiimissämme on paljon kokemusta ja ammattitaitoa.

Työn tukena toimivat lähiesimies, tiimin jäsenet, parityöskentely, tiivis yhteistyö sosiaalityöntekijöiden kanssa ja ryhmätyönohjaus.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§, 32§) mukainen AMK- kelpoisuus.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


kokemusta työskentelystä lastensuojelun asiakasperheiden kanssa, mielellään lastensuojelun perhetyöstä. Asiakkaita arvostavaa ja kunnioittavaa lähestymistapaa ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Lisäksi tehtävän hoitaminen edellyttää mahdollisuutta sovittaa työaikoja asiakasperheiden tarpeen mukaan.