(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme ohjaajaa Kestikujan ryhmäkotiin autetun asumisen yksikköön, jossa tarjotaan asumispalveluja aikuisille kehitysvammaisille henkilöille.
Kestikujan ryhmäkodissa asuu kymmenen kehitysvammaista henkilöä. Tällä hetkellä asukkaat ovat 30-71-vuotiaita. Ryhmäkoti sijaitsee Oulunkylässä, Veräjälaaksossa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Ohjaajan työhön kuuluu asiakkaiden auttaminen, ohjaaminen ja tukeminen päivittäisissä toiminnoissa. Työ sisältää myös kodinhoidollisia tehtäviä sekä muita esimiehen määräämiä tehtäviä. Yksikössä on johtava ohjaaja, seitsemän ohjaajaa ja kaksi hoitajaa. Henkilökuntaa on paikalla ympärivuorokautisesti.

Odotamme hakijalta asiakaslähtöistä lähestymistapaa, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta. Saat kaupungin hyvät henkilöstöedut ja ammattiasi tukevaa koulutusta.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§, 32§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi tai kuntoutuksen ohjaaja) tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja) tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto (esimerkiksi kehitysvammaistenohjaaja).

Hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Suoritetut lääkeaineopinnot ja hygieniapassi.