(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2018
Esperi Hoitokoti Helmi on kehitysvammaisten koti, joka tarjoaa ympärivuorokautista autettua asumista sekä tukiasumista Lapualla. Autettu asuminen on tarkoitettu paljon hoivaa ja tukea tarvitseville kehitysvammaisille. Tukiasuminen on vuorostaan suunnattu lievästi kehitysvammaisille henkilöille, joiden tuen tarve on vähäinen.

Haemme Helmeen ammattitaitoista ja motivoitunutta OHJAAJAA kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 2-/3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sosiaalisen kuntoutuksen edistäminen sekä omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää sekä omaa ammattitaitoasi että yksikön toimintaa.

Edellytämme sosiaali- ja terveysalan tutkintoa (psykiatrinen sairaanhoitaja (AMK) tai lähihoitaja), voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia. Olet reipas ja rohkea hoitotyön osaaja. Edellytämme aikaisempaa kokemusta kehitysvammaisten hoitotyöstä sekä mielenterveystyöstä. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Simo Lamminsivu, p. 046-9202791, simo.lamminsivu@esperi.fiHaku päättyy 20.9.2018

Esperi on Savuton Työpaikka.