(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme ohjaajaa vakinaiseen työsuhteeseen 10.09.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Outamon lastenkoti on moniammatillinen työyhteisö. Hoito- ja kasvatushenkilöstöstä kolmasosa on terveydenhuollon ammattihenkilöstöä ja kaksikolmasosaa sosiaali- ja nuorisohuollon ammattihenkilöstöä. meillä toimii Helsingin kaupungin ylläpitämä erityiskoulu lastenkodin lapsille.

Perustehtävämme on tarjota Outamon haastavasti oireileville lapsille erityistä suojelua, hoitoa ja huolenpitoa sekä turvallinen ja virikkeellinen kasvuympäristö. Lapset ovat iältään 14-17 vuotiaita. Paikkoja on yhteensä 38.

Outamoon ei ole julkista liikennettä. Matkaa Helsingistä on noin tunti ja Espoosta n. puoli tuntia. Lohjan keskustaan on matkaa noin kymmenen kilometriä.

Tarjoamme suuren työnantajan henkilöstöedut. Valituksi tulevat työntekijät voivat hakea Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoja Helsingistä ja Lohjalta.

Jätä hakemuksesi osoitteessa www.helsinkirekty.fi

Kelpoisuusehto


Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 mukainen sosionomi AMK kelpoisuus tai muu soveltuva opistotasoinen tutkinto tai esimerkiksi sairaanhoitaja AMK ja terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain 559/1994 mukainen laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


-Ajokorttia ja ajotaitoa -Kykyä sitoutua moniammatilliseen työyhteisöön -Rohkeutta kohdata ammatillisia haasteita -Kykyä toimia muuttuvassa toimintaympäristössä ja sietää keskeneräisyyttä