(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018
Kotipesä tarjoaa ympärivuorokautista autettua asumista sekä tukiasumista kehitysvammaisille Pieksämäellä. Yksikkö on toiminut vuodesta 1994 lähtien. Kotipesässä on yhteensä 15 autetun asumisen asukaspaikkaa ja 3 tukiasuntoa. Kotipesässä tavoitteena on tukea asukkaiden toimintakykyä sekä oman, mielekkään, elämän toteutumista. Kotipesässä kunnioitetaan asukkaiden yksityisyyttä ja asukkaille halutaan tarjota mahdollisuus toimia tasavertaisina yhteisön jäseninä.

Haemme reipasta ja ammattitaitoista OHJAAJAA osa-aikatyöhön määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ painottuu yöhön, mutta työaika on sovittavissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asukkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Tavoitteenamme on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää heidän kokonaisvaltaista hyvinvointiaan. Toimintaperiaatteenamme on kuntouttava työote.

Edellytämme sosionomin/lähihoitajan/sairaanhoitajan tutkintoa, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta kehitysvammaisten parissa työskentelystä. Olet luotettava, motivoitunut ja vastuuntuntoinen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.


Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Riikka Heikkonen, p. 050 4617452 tai riikka.heikkonen@esperi.fi.


Hakuaika päättyy 15.8.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.