(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2018
Esperi Hoitokoti Suistamo tarjoaa autettua asumista 15 kehitysvammaiselle. Hoitokoti Suistamo sijaitsee kauniissa järviympäristössä, Iisalmen keskustan palveluiden tuntumassa. Autettu asuminen on tarkoitettu pääosin keskivaikeasti kehitysvammaisille henkilöille, jotka tarvitsevat tukea ja apua ympärivuorokauden. Asukkaat osallistuvat hoitokodin päivittäisiin toimiin ja arjen askareisiin yksilöllisen toimintakykynsä mukaisesti.

Haemme Suistamoon OHJAAJAA tuntityöhön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Ohjaajan tehtävänä on moniammatillisen tiimin jäsenenä toteuttaa kokonaisvaltaista asukkaiden elämiseen liittyvien perusasioiden hoitamista. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää sekä omaa ammattitaitoasi että yksikön toimintaa.

Edellytämme sinulta lähihoitajan pätevyyttä, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta kehitysvammaisten parissa työskentelystä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi kehitysvammaisten kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen.

Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen. Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin ja iloinen ilmapiiri. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Haku päättyy 26.08.2018.


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Kati Rönkkö, p. 0504364543 tai kati.ronkko@esperi.fi


Esperi on savuton työpaikka.