(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018
Esperi Päivätoimintakeskus Hoivaonni tarjoaa kuntouttavaa päivätoimintaa kotona asuville iäkkäille ihmisille, jotka tarvitsevat tukea kotona selviytymiseen tai seuraa yksinäisiin päiviin. Päivätoimintaa järjestetään Pitäjänmäen, Viikin ja Rastilan yksiköissä. Osaksi Esperi-konsernia Hoivaonni liittyi maaliskuussa 2018.


Haemme Pitäjänmäen päivätoimintayksikköömme OHJAAJAA kokoaikatyöhön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ruotsin- ja suomenkielisiin päivätoimintaryhmiin. Kielitaitovaatimuksena on hyvä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Työtehtäviin kuuluu päivittäisen ohjelman suunnittelua ja päivätoimintaryhmän ohjaamista sekä tarvittaessa mm. vessa-avustamisia. Lisäksi henkilöstö vastaa tilojen siisteydestä ja asiakkaiden ruokahuollosta.

Arvostamme tiimityöskentelytaitoja, joustavuutta ja kykyä toimia muuttuvissakin tilanteissa. Etsimällämme ohjaajalla on sosiaali-/terveysalan koulutus, esim. lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi, geronomi, fysioterapeutti tai toimintaterapeutti.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työtehtävän mukavassa työyhteisössä. Haluamme kehittää toimintaa yhteistyössä työntekijöiden kanssa, joten sinulla on hyvät vaikuttamismahdollisuudet omaan työhösi. Näin ollen toivomme myös kehittämismyönteisyyttä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Hakuaika päättyy 15.07.2018, tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja tehtävästä antaa Annika Halmela p. 045 261 1511 tai annika.halmela@esperi.fi.


Esperi on savuton työpaikka.