(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018
Esperi avasi uuden mielenterveyskuntoutujien asumispalveluyksikön Raisioon alkuvuodesta 2018. Esperi Koti Sypressi tarjoaa asumispalvelua mielenterveys- ja päihdekuntoutujille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista tukea arjessaan. Samassa pihapiirissä sijaitsee rivitalo, jossa tarjotaan tukiasumista viidelle asiakkaalle.

Haemme ammattitaitoista ja motivoitunutta OHJAAJAA tuntityöhön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia. Edellytämme aikaisempaa kokemusta mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden hoidosta. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Riitta Virtanen, riitta.virtanen@esperi.fi tai p. 050 356 3848.


Haku päättyy 26.6.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.