(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018
Esperi Koti Rantaniemi tarjoaa monipuolisia asumispalveluita kehitysvammaisille Reisjärvellä. Rantaniemessä on yhdeksän asuntoa enemmän hoivaa ja huolenpitoa tarvitseville sekä rivitalo, jossa on kymmenen yksiötä itsenäisempään asumiseen. Osaksi Esperi Care -konsernia Rantaniemi liittyi kesällä 2017. Keittäjä vastaa yksikössä ruoan valmistamisesta ja tarjoilusta, tilausten teosta ja tavaran vastaanottamisesta sekä siisteydestä.

Haemme reipasta ja ammattitaitoista OHJAAJAA osa-aikaiseksi, vakituiseen sopimukseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asukkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Tavoitteenamme on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää heidän kokonaisvaltaista hyvinvointiaan. Toimintaperiaatteenamme on kuntouttava työote.

Edellytämme lähihoitajan koulutusta, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta kehitysvammaisten parissa työskentelystä. Olet luotettava, motivoitunut ja vastuuntuntoinen hoitaja.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa kannustavaan ja iloiseen joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Laura Kumpulainen 040 3565801, laura.kumpulainen@esperi.fi

Hakuaika päättyy 22.4.2018 tai sopivan henkilön löydyttyä.

Esperi on Savuton Työpaikka.