(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018
Esperi Koti Ratamo Turku tarjoaa tehostettua palveluasumista, palveluasumista, tuettua asumista ja avopalveluita aikuisille mielenterveys- ja päihdekuntoutujille.

Esperi Koti Ratamo Turkuun etsitään LÄHIHOITAJAA määräaikaiseen sopimukseen kesälomasijaisuuteen. Työ on kolmivuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään toukokuussa 2018. Haastattelut järjestetään viikolla 10.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aikasempaa kokemusta tai suuntautumista mielenterveys- ja päihdetyöhön. Työ vaatii pitkäjänteisyyttä, joustavuutta ja kykyä työskennellä niin itsenäisesti kuin tiimissäkin sekä yksilö- että ryhmänohjaustaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Tanja Vanharanta, 050-5296521, tanja.vanharanta@esperi.fi. Lisätiedot sähköpostilla tai puhelimitse tiistaina 27.2.2018 klo 10-12 tai perjantaina 2.3.2018 klo 10-12.

Haku päättyy 4.3.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.