(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018
Esperi Koti Rantaniemi tarjoaa monipuolisia asumispalveluita kehitysvammaisille Reisjärvellä. Rantaniemi sijaitsee keskellä kylää järven rannalla. Maaseutumaisessa pihapiirissä on sekä mielekästä tekemistä että olemisen rauhaa. Alueeseen kuuluvat päärakennus, jossa on yhdeksän asuntoa enemmän hoivaa ja huolenpitoa tarvitseville sekä rivitalo, jossa on kymmenen yksiötä itsenäisempään asumiseen. Asukkaiden omatoimisuutta ja itsenäisyyttä tuetaan asukkaan voimavarat huomioiden. Päivät rytmittyvät erilaisten arjen askareiden ja kodin ulkopuolisten tapahtumien sekä retkien mukaan. Asukkaat osallistuvat päivä-, työ-, tai avotyötoimintaan arkisin yksilöllisen suunnitelman mukaisesti. Rantaniemessä on monipuolista ja toiminnallista päivätoimintaa. Päivätoiminnan tavoitteena on yksilön sosiaalisten taitojen vahvistaminen, arkielämän taitojen harjaannuttaminen sekä kaikenlaisen luovan viriketoiminnan harjoittaminen. Rantaniemen tilava kiinteistö ja laaja luonnonläheinen pihapiiri mahdollistavat monipuolisen toimintaympäristön päivä- ja työtoiminnalle. Rantaniemessä otetaan huomioon asukkaiden oma arvotausta. Asuminen on kodinomaista; jokaisella asukkaalla on oma ovi ja sen takana koti, jota hän itse hallitsee. Asukkaat ja henkilökunta tekevät monipuolista yhteistyötä muun muassa ammattiopisto Luovin ja Reisjärven kristillisen opiston kanssa.

Haemme ammattitaitoisia ja motivoitunutta OHJAAJAA osa-aikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme lähihoitajan pätevyyttä, hygieniapassia ja 1-5 vuoden työkokemusta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta kehitysvammaisten parissa työskentelystä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostusta kehitysvammaisten kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Jos olet ahkera, iloinen, vastuuntuntoinen, luova ja yhteistyökykyinen, olemme kiinnostuneita sinusta ja osaamisestasi.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Laura Kumpulainen, puh. 040-3565801 tai laura.kumpulainen@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 25.2.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.