(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018
Esperi Hoitokoti Kangasrouskun kodinomainen asumispalveluyksikkö avattiin Oulun Kynsilehtoon vuonna 2010. Kodissa on yhteensä 15 asukaspaikkaa erityistä tukea tarvitseville vammaisille asukkaille. Talo on jaettu kolmeen ryhmäkotiin, joissa jokaisessa 5 yksittäistä asuntoa.

Haemme ammattitaitoista ja motivoitunutta OHJAAJAA osa-aikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä painottuen aamu- ja iltavuoroihin. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mielellään mahdollisimman pian.

Tehtävä on vastuullista, itsenäistä ja monipuolista tukipalvelutyötä, jossa pääset suunnittelemaan, toteuttamaan ja arvioimaan asukkaan hyvään hoitoon ja kuntoutukseen liittyviä asioita sekä edesauttamaan päivittäisissä elämän toiminnoissa suoriutumista. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa ja hygieniapassia. Olet aidosti kiinnostunut tekemään merkityksellistä ohjaajan työtä vammaisten parissa osana ammattitaitoista tiimiämme. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperi tarjoaa ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Janne Mäkeläinen, p. 040 – 1594285 tai janne.makelainen@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 18.2.2018. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Esperi on Savuton Työpaikka.