(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2017
Esperi Hoitokoti Keltasirkku tarjoaa kodinomaista ympärivuorokautista asumispalvelua kehitysvammaisille. Suomussalmella sijaitsevassa Keltasirkussa on tilat 10 asukkaalle. Ympärivuorokautinen autettu asuminen on tarkoitettu keskivaikeasti ja vaikeasti kehitysvammaisille asiakkaille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista tukea. Palvelu perustuu kuntouttavaan työotteeseen ja asukkaat osallistuvat hoitokodin arjen askareisiin toimintakykynsä mukaisesti. Toimintaa ohjaavana periaatteena on asukkaiden itsenäisyyden ja itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen. Keltasirkussa työskentelee kehitysvammaisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilökunta.

Haemme Keltasirkkuun motivoitunutta ja reipasta OHJAAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ voi olla hakijan toiveiden mukaan joko osa- tai kokoaikaista. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme sosionomin tai sairaanhoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi. Olet vastuullinen, luotettava ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava ammattilainen. Haluat olla mukana toteuttamassa ja kehittämässä laadukasta tuki- ja ohjaustyötä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn viihtyisissä ja kodinomaisissa tiloissa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperi haluaa olla edelläkävijä myös työnantajana tarjoamalla ison talon työsuhde-etuja kuten esim. ryhmätyönohjausta tarvittaessa, koulutusta, henkilöstötapahtumia sekä lakisääteistä laajemman työterveyshuollon.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Raija Kemppainen, p. 050 525 3838 (arkisin klo 13 – 16) tai raija.kemppainen@esperi.fi. Hakuaika päättyy 17.3.2017.

Esperi on Savuton Työpaikka.