Ohjaaja vieroitushoito -osastolle
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2020

Haemme mielenterveys- ja päihdepalvelujen palvelualueen vieroitushoito -osastolle ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen (sijaisuus).

Vieroitushoito-osasto on 16 -paikkainen osasto, joka sijaitsee Espoon Matinkylässä. Osastolla työskentely sisältää osaston asiakkaiden akuuttien vieroitusoireiden hoitoa ja psykososiaalista tukea sekä vieroituksen jälkeisen hoitojatkumon suunnittelua. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista, ja se sisältää yhteistyötä monien sidosryhmien kanssa.

Vieroitushoito -osaston ohjaajan työhön kuuluu tiivis moniammatillinen työskentely osaston työryhmän kanssa. Ohjaajan työtehtäviin kuuluu esimerkiksi asiakkaan tilanteen kartoittaminen, hoitojatkumon suunnittelu ja laatiminen, asiakkaan seuranta ja voinnin arviointi sekä asiakkaan motivointi. Ohjaaja ottaa työskentelyssään huomioon asiakkaan sosiaalisen verkoston sekä mahdollisesti muut hoitotahot, ja pyrkii hoitojakson aikana asiakkaan tavoitteita tukevaan verkostotyöhön. Ohjaajan työtehtäviin osastolla kuuluu myös hoitoa tukevien ryhmien ohjaamista.

Työtehtävien menestyksellinen hoitaminen vaatii hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, itsenäistä työotetta, ongelmanratkaisukykyä sekä hyvää tilannetajua yllättävissä tilanteissa. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.


Työpaikan nimi:
Espoon vieroitushoito -osasto

Työaika:
114 h 45min / 3 vkoa, jaksotyö

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset:
Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai
aikaisempi opistoasteinen tutkinto.


Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot