Ohjaaja, vastaanottotoiminta (3 jobb)
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2021

Beskrivning av jobbet

Nuorten vastaanoton kokonaisuus muodostuu Kallion, Herttoniemen ja Malminkartanon lastensuojelun vastaanottolaitosten osastoista. Palvelumme on ympärivuorokautista ja päivystysluonteista vastaanotto- ja arviointitoimintaa. Asiakkaamme ovat 13-17-vuotiaita helsinkiläisiä nuoria.

Sijoitukset ovat kestoltaan lyhytaikaisia ja nuoret ovat pääosin kiireellisesti sijoitettuja. Arviointijakson aikana vastaamme nuoren kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja turvallisuudesta. Palveluumme sisältyy myös nuoren ja perheen sekä vastuusosiaalityöntekijän kanssa tehtävä tilanteen ja tuen tarpeen arviointi ja kartoitus. Ohjaaja työskentelee osastolla osana moniammatillista tiimiä.

Vastaanottoyksikkömme tarjoavat lisäksi lyhytaikaista hoivaa ja huolenpitoa nuorille, jotka ovat luvatta poissa omasta sijaishuoltopaikastaan. Näissä tilanteissa teemme yhteistyötä eri viranomaisten kanssa.

Haemme nyt kolmea merkityksellisestä, tavoitteellisesta ja mukaansa tempaavasta työstä kiinnostunutta ohjaajaa vastaanottoon. Kaksi ohjaajista sijoittuu Malminkartanon vastaanottoon ja yksi Kallion vastaanottoon. Voit hakuvaiheessa ilmaista toiveesi, kummassa haluaisit työskennellä.

Olet etsimämme henkilö, jos haluat tarjota tukeasi elämän käännekohdassa oleville nuorille ja heidän läheisilleen. Työssä onnistumistasi tukevat ymmärrys nuorten maailmasta sekä kyky tunnistaa erilaisia voimavaroja. Asiakkaamme toivovat työntekijöiltä rehellisyyttä, rauhallisuutta ja aikaansaavuutta.

Työ alkaa 7.12.2021 tai sopimuksen mukaan. Sinulle maksetaan ensimmäisen vuoden ajan 6 % rekrytointilisä tehtäväkohtaisen palkan päälle.

Tarjoamme sinulle monipuoliset henkilöstöedut ja avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto:
Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto.
Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:
Työkokemuksen lastensuojelutyöstä, sijaishuollosta ja vastaanottotoiminnasta. Arvostamme kokemusta kriisityöstä, monikulttuurisesta osaamisesta ja työtä täydentävistä lisäkoulutuksista.

Avtalsbransch

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

Vastaava ohjaaja Hannele Lehtonen, Malminkartanon vastaanotto, p. 040 486 5653, merja.h.lehtonen@hel.fi Vastaava ohjaaja Sari Sarvela, Kallion vastaanotto, p. 040 334 6912, sari.sarvela@hel.fi

Mer info

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1523653
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki