(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja / Vastaanottokeskus
Vastaanottokeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Tampereen vastaanottokeskus on Tampereen kaupungin ylläpitämä ja sijaitsee entisen Kaupin sairaalan tiloissa. Keskuksessa on 200 majoituspaikkaa aikuisille ja lapsiperheille. Vastaanottokeskus järjestää lakisääteiset vastaanottopalvelut Tampereen vastaanottokeskuksessa kirjoilla oleville turvapaikanhakijoille.

Ohjaajan tehtävä on huolehtia majoitustoiminnasta, auttaa asukkaita selviytymään arjen askareista, vastata asumiseen liittyvistä asioista sekä pitää yhteyttä eri viranomaisiin.

Tehtävään haemme nimikesuojattua lähihoitajaa tai lähihoitajaopiskelijaa, jolla on vaadittavat opintokokonaisuudet ja lääkehoito suoritettuna. Lisäksi tehtävässä voi toimia myös muun soveltuvan sosiaali- ja/tai terveydenhuollon koulutuksen suorittanut tai sairaanhoitaja/terveydenhoitaja/sosionomi-opiskelija, joilla on sairaanhoitajan tutkinnosta suoritettuna vähintään 60 op, ensimmäinen harjoittelu ja lääkehoito.
Tehtävässä tarvitaan ajokorttia. Arvostamme hyvää kielitaitoa ja aikaisempaa kokemusta maahanmuuttajatyöstä.

Hakuaika päättyy 14.2.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Johtava ohjaaja Liisa Korkatti 040 639 7831

Kesätyöhauista ei toimiteta hakijayhteenvetoja

Kirjaamo: Viroista tehdään päätös Selmaan, kirjoita tähän kenelle vastuutus tehdään Rekrytointipalveluista Selmaan.