(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja vammaisyksikköön
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme!

Etsimme asiakkaallemme ohjaajiaa kesäsijaisuuteen vammaisyksikköön Vantaalle alkaen 1.5-30.9.2019 saakka! Sijaisuuden pituudesta voidaan myös keskustella tapauskohtaisesti. 

Työnkuvaus:

Yksikkö on 15-paikkainen palveluasumisen yksikkö aikuisille kehitysvammaisille sekä autismin kirjon henkilöille. Työ pitää sisällään palveluiden kartoitusta, kuntoutusta, ohjausta sekä tuki-toimintaa asukkaille yksilöllisesti. Tavoitteena on edistää asukkaiden omatoimisuutta, kehittymistä ja elämänhallintaa. Arjessa käytetään apuna autismi- ja neuropsykiatrisen kuntoutuksen menetelmiä, kuten strukturoinita ja visualisointia, henkilökohtaista viikko-ja päiväohjelmaa, sosiaalisia tarinoita sekä kuvakommunikaation tukemista. Työssä tehdään myös tiivistä yhteistyötä perheiden ja sidosryhmien kanssa. Työ on kolmivuorotyötä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Sosiaali- ja terveysalan tutkintoa

- Valviran laillistusta

- Hyviä vuorovaikutustaitoja, vastuuntuntoisuutta sekä oma-aloitteisuutta 

Tarjoamme sinulle:

- Kilpailukykyisen palkan

- Monipuolisen työympäristön 

- Kattavan perehdytyksen työtehtäviin 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen sivujemme kautta jo tänään! Kerro hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi, niin olemme sinuun yhteydessä! Mainitse myös toiveesi sijaisuuden kestosta. 

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717