(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja, vammaistyö
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme joukkoomme ohjaajaa vuoden 2021 loppuun kestävään opintovapaan sijaisuuteen.

Voit olla koulutukseltasi sosionomi, kuntoutuksen ohjaaja tai sairaanhoitaja. Etsimämme henkilö on asenteeltaan positiivinen, vastuullinen ja reipas, ja pitää tiimityöskentelystä mutta osaa toimia myös itsenäisesti. Jos yllämainittujen ominaisuuksien lisäksi viihdyt lasten ja nuorten kanssa ja nautit yhteisestä tekemisestä heidän ja hyvien työkavereiden kanssa, tämä voi hyvinkin olla sinun työpaikkasi.

Lapsemme ja nuoremme tarvitsevat paljon eritasoista apua, tukea, ohjausta ja hoivaa kaikilla elämän osa-alueilla. Perushoitotyön lisäksi osallistut lasten kanssa yhteiseen tekemiseen ja leikkimiseen, ulkoiluun ja pieniin kodinhoidollisiin töihin. Lasten ja nuorten yksilöllinen arjen taitojen vahvistaminen ja normaali kasvatustyö on tärkeä osa työtäsi samoin kuin yhteistyö perheiden, koulun ja muiden verkostojen kanssa.

Tullivuoren ryhmäkoti on 8-paikkainen pysyvän asumisen yksikkö alle 18-vuotiaille kehitysvammaisille lapsille ja nuorille. Yksikössämme työskentelee vakituisesti sairaanhoitaja, sosionomi ja yhdeksän ohjaajaa/lähihoitajaa.

Ryhmäkotimme tilat ovat kaksi vuotta sitten remontoidut ja rakennettu asiakkaiden tarpeita vastaaviksi. Työyhteisömme on kannustava ja työkaverin apuun voi aina luottaa. Pohdimme asioita paljon yhdessä ja kaikki työyhteisömme jäsenet osallistuvat toimintamme jatkuvaan kehittämiseen. Työotteemme on luova mutta vastuullinen, ja meillä on töissä kivaa lasten ja nuorten kanssa.

Jos paikka kuulosti omaltasi, laitathan hakemuksen tulemaan pian. Haastattelemme soveltuvia hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa mahdollsimman pian sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. työsuhdematkalippuedun, ammattiasi tukevaa koulutusta sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Kelpoisuusehto:
Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi tai kuntoutuksen ohjaaja) tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja) tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoitolupaa tai sen suorittamista työsuhteen alussa.
Luemme eduksi kokemuksen vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien käyttämisestä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava ohjaaja Pauliina Viljanen p. 09 310 32483 pauliina.viljanen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi