Ohjaaja, vammaisten työ- ja päivätoimintaan
Vantaan kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2021

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Malminiityn toimintakeskus

Uusiniityntie 3, 01350 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen, 12.05.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan


Vammaispalveluiden työ- ja päivätoiminnassa, Malminiityn toimintakeskuksessa on avoinna ohjaajan vakituinen työsuhde. Olisitko sinä etsimämme avoin, työstäsi innostunut ja kehittämismyönteinen kehitysvammatyön osaaja?

Malminiityn toimintakeskus kuuluu vanhus- ja vammaispalveluiden työ- ja päivätoiminnan kokonaisuuteen. Toimintakeskus tarjoaa päivätoimintaa kehitysvammaisille asiakkaille arkisin klo 7–17 välillä. Toimintamme kulmakivi on asiakaslähtöinen, asiakkaan osallistumista vahvistava toimintatapa ja avoin, välittävä kohtaamiskulttuuri. Meille jokainen asiakas on tervetullut omana itsenään osaksi monipuolista yhteisöämme! Toimintakeskuksen ryhmien viikko- sekä päiväkohtaiset ohjelmat suunnitellaan yhdessä ideoiden ja innostuen, asiakkaiden tarpeet, toiveet ja kiinnostuksen kohteet huomioiden. Jokaisen asiakkaan kanssa laaditaan yksilölliset, tavoitteelliset päivätoiminnan toteuttamissuunnitelmat, joiden toteutumista arjessa seurataan ja dokumentoidaan Apotti-asiakastietojärjestelmässä.

Ohjaajan työtehtäviin kuuluu toiminnan suunnittelu, toteutus, arviointi ja kehittäminen yhdessä asiakkaiden, työyhteisön ja verkostojen kanssa. Ohjaat päivittäin ryhmämuotoista toimintaa, tuet asiakkaiden osallistumista heille merkityksellisessä toiminnassa ja huolehdit laadukkaan kirjaamisen toteutumisesta Apotissa. Toivomme sinulta hyviä tiimityötaitoja ja asiakkaiden vastuuohjaajana toimimista. Tarvittaessa työskentely tapahtuu muissa vanhus- ja vammaispalveluiden työ- ja päivätoiminnan yksiköissä. 

Hakijoiden haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana, joten laitathan pian hakemuksesi tulemaan! Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit etsimämme osaaja joukkoomme!

Tervetuloa meille töihin!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava sosiaali- ja terveysalan tutkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Koulutustaustasta riippuen lääkelupien suorittamista koeajalla.

Luemme eduksi: Erityisosaaminen esim. musiikin, median, liikunnan, ilmaisutaiteen, tietotekniikan alalta. Kokemus kirjaamisesta ja vammaistyöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2203,55 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, Valitulta henkilöltä voidaan pyytää todistus suoritetusta huumausainetestistä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Toimintayksikön esimies

Tuomisto Elisa

0503124510

elisa.tuomisto@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 8-16


Toiminnanohjaaja

Kirsi Nurmi

040 146 5776

kirsi.nurmi@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1449449
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 11.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa