(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja Turkuun
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Etsimme ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen asiakkaallemme Turkuun!

Työnkuvaus:

Työkohteena on 12-paikkainen sijaishuollon erityisyksikkö. Asukkaat ovat autismikirjon lapsia ja nuoria, jotka tarvitsevat laaja-alaista tukea arjessaan. Kohteessa toteutetaan kuntouttavaa työotetta sekä kasvatuksellista kuntoutusta. Arki suunnitellaan yksilöllisesti jokaisen asukkaan tarpeen mukaan. Toimintaympäristö on visualisoitu ja työssä käytetään myös kuvakommunikaatiota. Tavoitteena on lisätä asukkaiden omatoimisuutta sekä kehittää heidän sosiaalisia taitojaan. 

Tarjoamme:

- Vakituisen työsuhteen täysillä tunneilla

- Kilpailukykyisen palkan

- Mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa erilaisten koulutusten avulla

- Moniammatillisen ja mukavan työympäristön vastuullisen työn parissa

Toivomme:

Työntekijältä edellytämme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai AMK-tutkintoa (esim. sosionomi), Valviran laillistusta sekä voimassa olevaa rokotesuojaa. Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, omatoimisuutta sekä inhimillisyyttä. Toivomme, että sinulla olisi aiempaa kokemusta kehitysvamma- tai lastensuojelutyöstä sekä mieluusti myös kuvakommunikaatiosta. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksen nettisivujemme kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.  Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi. Voit myös vapaasti lisätä oman palkkatoiveesi.

Lisätietoja tarvittaessa antaa:

HR Trainee Vilma Heino

p. 040 621 4660