(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja Turkuun
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Etsimme ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Työnkuvaus:

Tarjoamme mielenkiintoista työtehtävää ympärivuorokautisessa 6-hengen tehostetun palveluasumisen yksikössä. Toimipisteen asukkaat ovat autismin ja neuropsykiatrian hoidettavia sekä kuntoutettavia. Toimintaa ohjaa asiakkaiden henkilökohtaiset päivä- ja viikko-ohjelmat sisältäen mm. kuvakommunikaatiota, visualisointia ja sosiaalisten tarinoiden käyttöä. Toiminnan pyrkimyksenä on vahvistaa asiakkaan sosiaalista toimintakykyä ja osallisuutta sekä kehittää asiakkaan omatoimisuutta ja elämänhallinnan taitoja. Työ on iltapainotteinen 3-vuorotyö.

Edellytämme:

Työtehtävässä menestyminen edellyttää lähihoitajan tai vaihtoehtoisesti sosionomin tutkintoa Valviran laillistuksella sekä päivitettyä rokotesuojaa. Odotamme sinulta inhimillistä ja kunnioittavaa työotetta sekä aiempaa työkokemusta kehitysvammais-, autismi- tai mielenterveystyöstä, joiden kautta sinulla on hyvät mahdollisuudet menestyä työtehtävissä. Toivottavaa on myös osaaminen jostain vaihtoehtoisesta kommunikaatiomenetelmästä, kuten kuvakommunikaatiosta. 

Tajoamme:

- Kilpailukykyinen palkka 

- Vaihteleva ja merkityksellinen työympäristö

- HR-tiimimme jatkuva tuki työsuhteen aikana 

- Kannustava ja positiivinen työilmapiiri

- Jatkuva oppiminen ja kehittyminen koulutusmahdollisuuksien kautta 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksen nettisivujemme kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR Trainee Miia Kulmala

p. 044 7400 024