(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja, Tuomarilan perhetukikeskus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2019

Kuvaus tehtävästä: Espoon lastensuojelun erityispalvelut kehittyvät koko ajan. Haemme tehostetun perhetyön tiimiin osaajaa, jolla on kokemusta kotiin vietävästä lastensuojelun työstä.

Työ on tavoitteellista ja edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja. Työ tapahtuu pääsääntöisesti asiakkaan kotona ja kirjaamme asiakastapaamiset asiakastilanteissa. Työtä tehdään sekä itsenäisesti että työpareittain ja työntekijät vastaavat hyvin itsenäisesti työpäiviensä suunnittelusta. Tavoitteena on käyttää 50% työajasta suoraan asiakastyöhön.

Tällä hetkellä Tuomarilan tehostetun perhetyön tiimissä on kahdeksan ohjaajaa. Haemme tiimiimme rohkeasti uutta kokeilevaa, helposti lähestyttävää ja työtä reflektoivaa henkilöä. Pidämme kiinni siitä, että palvelustamme on hyötyä asiakkaalle ja palvelumme vastaa heidän tarpeitaan.

Työntekijän on toimitettava rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen sekä annettava huumausaineseula työhöntulotarkastuksessa. Hakemukseen pyydämme mainintaa suosittelijoista.

Työpaikan nimi: Liikkuvat lastensuojelupalvelut
Työaika:Työ on kaksivuorotyötä tapahtuen klo 7-22 välillä. Työ sisältää ilta- ja viikonloppuvuoroja.
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiomoni tai muu soveltuva AMK-tasoinen tutkinto

Tehtävässä edellytetään:
- Ajokorttia (B) ja ajotaitoa
- Hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja
- Kykyä vaativaan asiakastyöhön ja reflektioon
- Hyvää oman työn organisointikykyä
- Vahvaa kirjaamistaitoa

Arvostamme:
- Kielitaito
- Lisäkoulutukset (esim. neuropsykiatrinen valmennus, maahanmuuttajatyö, terapeuttiset- tai käyttäytymistieteelliset asiakastyönkoulutukset, arviointityö, kirjaamisvalmennus)
- Halua ammatilliseen kehittymiseen