Ohjaaja Sipooseen (kehitysvammaiset & autismi)
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Oletko positiivisen asenteen omaava ja työhön tarttuva kehitysvammatyöstä kiinnostunut hoitoalan ammattilainen? Haemme Sipoossa sijaitsevalle asiakaskohteellemme sosiaali- ja terveysalan koulutuksen käynyttä ohjaajaa joko toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tai lyhyempään sijaisuuteen, jonka kestosta voidaan sopia hakijan toiveen mukaan.

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on kehitysvammaisille henkilöille suunnattu 4 pientä ryhmäkotia käsittävä yksikkö. Yhteensä kohteessa on 20 vakituisen asumisen paikkaa. Asukkaat ovat kehitysvammaisia ja autismin kirjon henkilöitä. Kohteessa jokaisella asukkaalla on oma huone, joihin sisältyy makuualkovi, olohuone ja kylpyhuone. Lisäksi ryhmäkodissa on yhteiseen ajanviettoon suunnitellut monitoimitila, keittiö- ja oleskelutila sekä sauna.

Ohjaajan työ pitää sisällään asukkaiden avustamista ja heidän onnellisen arjen turvaamista. Työtehtäviin kuuluu mm. lääkehoito, viriketoiminnan suunnittelu ja toteutus, hygieniasta huolehtiminen sekä ruokailuissa avustaminen. Töitä tehdään yhdessä muiden kohteen ohjaajien ja hoitajien kanssa.

Toivomme:

Hakijalta tulisi löytyä lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava sosiaali- ja terveysalan koulutus. Voit esimerkiksi olla sairaanhoitaja, sosionomi tai geronomi. Katsomme eduksi, jos olet jo aiemmin työskennellyt kehitysvammapuolen ja autismin kirjon ihmisten parissa. Tämä ei ole kuitenkaan täysin pakollista - kaikista tärkeintä on työhön tarttuva ja positiivinen asenne, halu kohdata erilaisia ihmisiä sekä kyky suhtautua rauhallisesti haastavampiinkin tilanteisiin. Lääkeluvat pääset suorittamaan kohteessa, eli niitä sinulla ei välttämättä tarvitse olla valmiiksi voimassa!

Tarjoamme:

Tämä työkohde tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä hoitoalan ammattilaisena mukavassa ja rauhaisassa pienehkössä yksikössä. Työnkuvasi on monipuolinen ja pääset itse suunnittelemaan työtäsi.

Työllistyt kohteeseen aluksi meidän MediPowerin kautta. Arvostamme työtäsi ja maksamme sinulle kilpailukykyisen tuntipalkan sekä tietenkin lomakorvauksen ja mahdolliset muut lisät. MediPowerin tiimi on tavoitettavissasi koko sijaisuutesi ajan viikon jokaisena päivänä ja pyrimmekin auttamaan mahdollisimman pikaisesti aina, kun sinulla on jotakin kysyttävää. Meidät saa helposti kiinni vaikka WhatsAppissa.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit, niin laitathan meille hakemuksen mahdollisimman pian sivujemme kautta! Vaihtoehtoisesti voit laittaa esittelyn itsestäsi ja osaamisestasi meille vaikka WhatsAppissa tai sähköpostitse. Puhelimitse olemme tietenkin myös tavoitettavissa arkisin. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme paikan heti sopivan osaajan löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 7164 779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1412636
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Sipoo, Pornainen