(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja, sijaisuus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Ohjaaja, sijaisuus

Työavain 2-2-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 01.02.2019 (päättyy 29.12.2019)
Hakuaika päättyy 18.01.2019 kello 15:45
Auroran lastensuojelupalvelut/Vastaanottoperhetoiminta , Veräjäkallionkatu 3 02650 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut/Lapsiperheiden sosiaalipalvelut
Sosiaalityö

Tehtävän kuvaus: Vastaanottoperhetoiminnan yksikön ohjaajan tehtäviin kuuluu vastaanottoperheisiin sijoitettujen lasten ja heidän lähiverkostonsa kanssa työskenteleminen sekä laaja-alainen yhteistyö lapsen lähiverkoston, vastaanottoperheiden, lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän ja muun verkoston kanssa. Sijoituksen ajasta tehdään kirjallinen yhteenveto asiakastietojärjestelmään. Lisäksi tehtäviin kuuluu Espoon perhehoitoon sijoitettujen lasten ja heidän vanhempiensa tapaamisten tukemista ja valvontaa. Työ alkaa 1.2. tai sopimuksen mukaan. Vastaanottoperhetoiminta on osa Auroran lastensuojelupalveluja.


Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään kokemusta lastensuojelun avopalveluissa tai sijaishuollossa työskentelemisestä.

Arvostamme arviointityön, dokumentoinnin, tiimi- ja verkostotyön osaamista sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2344,70 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 116 h 15 min/3 vk, yleistyöaika


Perhe- ja sosiaalipalveluihin sisältyvät terveydenhoito, sosiaalityö, perhetyö, lasten terapiapalvelut, lastensuojelu, talous- ja velkaneuvonta, maahanmuuttajapalvelut, vammaispalvelut sekä sosiaali- ja kriisipäivystys. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintatapaa. Työn periaatteina ovat perhekeskeisyys, terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen sekä moniammatillinen työote. Espoo on yli 270 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Palveluesimies Kari Hurme
050 343 9088
etunimi.sukunimi@espoo.fi
arkisin klo 8-16

Vastaava ohjaaja Ulla Hellström
043 824 5770
etunimi.sukunimi@espoo.fi
arkisin klo 8-16