(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja, sijaisuus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Ohjaaja, sijaisuus

Työavain 2-809-18
Määräaikainen työsuhde alkaen 22.01.2018 (päättyy 22.05.2019)
Hakuaika päättyy 15.01.2019 kello 15:45
Espoon ryhmä- ja perheryhmäkoti , Pyyntitie 3 02940 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut/Aikuisten sosiaalipalvelut
Sosiaalityö

Tehtävän kuvaus: Espoon ryhmäkoti on 14-paikkainen alaikäisten turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskus. Se on tarkoitettu 0-17-vuotiaille ilman huoltajaa maassa oleville turvapaikanhakijalapsille ja -nuorille. Ryhmäkoti on osa Espoon kaupungin maahanmuuttajapalveluja, Espoon ryhmä- ja perheryhmäkotia. Ryhmäkodissa työskentelee 12 ohjaajaa, joiden tehtävä on tarjota asiakasryhmälle hoitoa, kasvatusta ja huolenpitoa. Lisäksi henkilökuntaan kuuluvat sosiaalityöntekijä, sosiaaliohjaaja, terveydenhoitaja, toimistosihteeri, vastaava ohjaaja ja palveluesimies.


Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään kokemusta asiakasryhmästämme sekä haastavien asiakastilanteiden hoitamisesta. Etsimme joukkoomme asiakaslähtöistä ja oma-aloitteista hoito- ja kasvatustyön ammattilaista.

Arvostamme kokemusta vieraista kulttuureista, vahvoja tiimityötaitoja, avointa mieltä ja ennakkoluulotonta työotetta. Olemme työmme sisältöjä aktiivisesti kehittävä ja modernisoiva yksikkö, joten arvostamme myös positiivista ja asiakkaan hyvinvoinnin etusijalle asettavaa suhtautumista työn kehittämiseen.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2344,70 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Jaksotyö 38 h 45 min / vko


Perhe- ja sosiaalipalveluihin sisältyvät terveydenhoito, sosiaalityö, perhetyö, lasten terapiapalvelut, lastensuojelu, talous- ja velkaneuvonta, maahanmuuttajapalvelut, vammaispalvelut sekä sosiaali- ja kriisipäivystys. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintatapaa. Työn periaatteina ovat perhekeskeisyys, terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen sekä moniammatillinen työote. Espoo on yli 270 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Vastaava ohjaaja Amy Leff
046 877 1178
etunimi.sukunimi@espoo.fi
toimistotyöaikana

Palveluesimies Marko Uuttu
043 826 7670
etunimi.sukunimi@espoo.fi
toimistotyöaikana